diumenge, 30 de novembre del 2008

Pràctica de vídeo

A les darreres setmanes anteriors, hem estat treballant a NTAE el llenguatge audiovisual. Ens va dividir la feina en dos dies: el primer, vam fer l'enregistrament i el vam passar a un ordinador de la sala d'edició de vídeo; i el segon dia vam editar-lo amb música, lletra i uns quants talls.

Abans de començar la sessió, ens va mostrar un vídeo del YouTube , on s'explica clarament els tipus de pla, d'angle, etc, per tenir coneixements per realitzar la filmació.
També, ens va citar un bloc on es mostra també, potser una mica més esquematitzat, el ritme, l'espai, el moviment.. del vídeo a realitzar.
Vam fer una prova d'escollir un anunci i escriure un guió segons el que veurien o sentirien els espectadors en cada moment.

El dia de l'enregistrament vam anar el meu grup a grabar el vídeo que en el nostre cas era referent a l'ús del YouTube a la classe, i els dos dies següents, vam acabar de perfilar coses i afegir-hi el so i la lletra amb el Windows Movie Maker. Al final està el resultat.
Em va agradar fer aquesta pràctica. Principalment, perquè tot i que es una mica difícil, un s'ho passa bé grabant, perquè almenys en el meu cas era la primera vegada que ho feia.