dijous, 13 de novembre del 2008

Per què una conferència?


El passat dimecres 12 de novembre, l'Anna Pérez va fer una xerrada sobre els blocs referents a l'educació, on amb l'ajuda d'una presentació interactiva va explicar-nos el perquè de l'ús dels blocs a les escoles i entre elles.

El fet de treballar en una escola (Escola Drassanes), dóna més creença a allò que ens va explicar; explica un fet real que es dóna a terme a la nostra ciutat i que nosaltres desconeixem. Ella té el seu propi bloc, Bitàcola deMestraTic, en el qual es parla de temes educatius i fets referents a les noves tecnologies de l'escola.


Penso que l'ús dels blocs a l'escola és un bon mètode ja sigui bé d'estudi, per plantejar-te i ordenar-te el pla d'estudis, com per explicar les coses que fas a la teva escola i que algú et respongui donant la seva opinió i dient què fa ell. També, per ajudar-se mútuament en treballs o afers escolars entre alumnes.
La conferència va ser interessant per conèixer molts programes i el seu funcionament, per veure com s'utilitzen els blocs educatius, què hi escriuen els nens, etc.

Crec que ens ha ajudat a veure d'una altra manera l'ús dels blocs i dels ordinadors a l'aula.